ankarada-demokrasi-nobeti-nerede-hangi-mesu

Ülkemiz son Zaman’larda zorlu bir sınavı Türk halkımız sayesinde başarıyla atlatmıştır. Alnımız ak ilerlemeye devam ediyoruz.
Gün geçmeye ki yeni birşeyler olmaya bunu da yaz tarih. Babalarımız anlatırlardı zamanında darbeler gördük biz diye. Artık biz de görmüş olduk fakat bizim bir farkımız oldu; halk darbeye karşı tek yürek oldu ve darbeyi önledi. Ülkemiz içerisinde bulunan fetöcüler, parelelciler, ülkemizin evladı olamaz bir insan Ülkesine boyle birşeyi yapamaz! Yapan insan yada insanların canı cehenneme boyle vatan hainlerini ibreti alem icin büyük cezalar vermek gerek ki bir daha kimse boyle lanet birşeye kalkışmasın!!!! Allah belasını versin!

[ad] Boş reklam alanı (#1)!


Hala aklım almıyor insan evladı boyle birşeye Nasıl kalkisabilir?? Kardeşim senin aklın yok mu hangi çağda yasıyoruz? Darbe kalkışması ne demek?!!! Ülkemizde demokrasi hakimdir! Demokrasi gibi halkın kendi kendini yönetmesi icin seçim yapılırken sen kimsin bir avuç o…..sun boyle birşeye kalkisabiliyorsan eğer!!!! Önüne gelen sindiremeyen darbe yapsın o Zaman ülkemizde oldu Can’ım!!! Ya sev ya terket! Beğenmiyorsan ülkemizde durma seninle aynı havayı teneffüs etmek istemiyorum! Biz ülkemizi seviyoruz!! Ey fetöcüler gidin uzak durun bizden!!! Bu ülkede size yer yok! Pensilvanya’ya dan emir alan, ülkemize zarar veren fetöcülerin Allah belasını versin bunlar gibi vatan haini yoktur! İçimizdeki dusmanlar sizi! Allah sonumuzu hayreylesin!
Büyük badireler atlattı ülkemiz.

[ad] Boş reklam alanı (#1)!


Kahraman Maraslı olarak karşımıza çıkacak her dusmanla canla basla savaşacağız!
Diyecek yada düşünecek olan arkadaşlara cevaben söylemek istiyorum. Siz doktorsunuz kendi isinizi yapın vb. diye. Kardeşim bu ülke hepimizin sadece sen mi sahip çıkacaksın! Bende sahip çıkacağım hemde 4 elle! Ki bu yaşadıklarımız yenilir yutulur türden degildi! Eğer şeref yoksunları istediklerini elde etseydi neler olurdu bu güzel ülkeme biliyor musun? Allah muhafaza! Düşünmek bile insanın tüylerini diken diken ediyor! Şehitlerimize Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun. Cumhurbaşkanımız ve saygı değer büyüğümüzün dediği gibi ailecek nöbet tutacağız..
Ülkemize sahip çıkalım biz her gün annem,babam,kardeşlerimle beraber #demokrasinöbeti ‘ndeyiz! Ya siz?

İLGİLİ  Ogansia Bitkisel Ürünler Al-Sat