IOS | Android

Günümüz tıp dünyasında gerek ilaçlar gerekse bulunan Yen’i yöntemler ışığında böyle bir programa tüm hekimlerimizin ihtiyacı olduğunu fark ettik. Her bölümden doktorun elinin altında bulunması gereken bu programı gerek hasta bakarken gerekse yolda giderken gezerken ilaçlara reçetelere herşeye ulaşabileceksiniz.

Acilde karşınıza çıkabilecek tüm hastalıklara ve yazılan ilaçlara ayrıca prospektüslere ulaşabileceksiniz.

Yardım için soru için yorum yazabilirsiniz.

 

150 adet acil reçetesi, 170 adet poliklinik reçetesi, 350 adet prospektus (muadil ilaçlarla birlikte),320 hastalık, 20 adet yoğun bakım bilgisi, 19 adet klinik bilgiler, Mevzuat,Yönetmelikler ve laboratuvar notları bulunmaktadır.

*Dermatoloji (resimli) – Dahiliye – Kardiyoloji (resimli) – Kalp ve Damar Cerrahisi – Çocuk Psikiyatrisi – Psikiyatri – Genel Cerrahi – Enfeksiyon – Fizik Tedavi – Pediatri – Kadın Doğum – Kulak Burun Boğaz -Nöroloji – Ortopedi – Üroloji (15 bölüm) poliklinik bölümleri içerisinde hastalıklar ve reçeteler yer almaktadır.

*Endikasyonlar, eşdeğer ilaçlar, dozlar, tanı ve tedavi yöntemleri, etken maddeler,barkod numaraları, ilaç fiyatları, klinik bilgiler/notlar ve bunları arama pratikliğiyle sizlere sunulmuştur.

*Hekim arkadaşlarımın anlık aklına gelmeyen orderlari program sayesinde akıllarına getirmeleri cok daha kolaylaşacaktır.Piyasada bulunan ilaçlar ilaç firmaları da belirtilerek programda yer almışlardır. Tamamen bilgi amaçlıdır.

* Acil hekimleri, aile hekimleri, pratisyen hekimliğe yeni başlamış, uzman doktorlar, yoğun bakımda çalışan hekim arkadaşlar ve eczacı arkadaşlar için bulunmaz ve pratik bir programdır. Program tamamen bilgi amaçlıdır. Yazacağınız ilaçlar sizin klinik deneyiminize ve tıbbi bilginize göre şekillenir.

Özellikler
* Arama (tüm bölümlerde ayrı ayrı arama)
* Paylaşma (istediğiniz platformda bilgileri paylaşma)
* Resimlerin üzerine tıkladığınızda büyütebilirsiniz.

 

*Program her geçen gün güncellenmektedir. Güncellemeleri de indirmeyi unutmayınız. Aynı anda tüm bunları içeren başka program şu an için piyasada yoktur. Programımızın eski versiyonu ios tarafından maalesef kaldırılmıştır. İnternet gerektirmez.İletişim formunu kullanarak öneri,istek,eleştiri mesajınızı iletebilirsiniz.

İLGİLİ  #DemokrasiNöbeti 'ndeyiz! Bu ülke bizim!

Yasal UYARI
‘Programı indiren herkes doktor olduğunu kabul ederek indirmektedir. Program her geçen gün güncellenmektedir. Aynı anda tüm bunları içeren başka program şu an için piyasada yoktur. Reçete Defterim’deki tüm ilaçlar hiç bir kimseyi bağlamayacak ve kendi rızanızla yazarken örnek teşkil etmesi için yardım almak maksatıyla oluşturulan reçetelerdir. Hiçbir şekilde programı hazırlayan bizler herhangibirşeyden sorulmu değiliz. Tüm herşey kullanıcının sorumluluğundadır. Doktor olmayan arkadaşların kullanması yasaktır. Programı kullanıyorsanız doktorsunuz demektir. Bu uygulamayı indiren herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.
“Doktorum ve programı kullanırken teşhis/tanı/tedavi koymadaki tüm sorumluluk bana aittir” , “Doğabilecek herhangi bir sorun/problemden programı hazırlayanlar sorumlu tutulamaz” diye kabul ettiğiniz için programı indirmek ve kullanmak istediğinizi onaylamış bulunuyorsunuz .’
Tüm hekim arkadaşlarımın faydalanması dileğiyle…
Dr.Erkam CAYMAZ