OGANSİA Network Firması, 5 yıllık bir Ar-Ge çalışması sonucu Fitoterapi ve Alternatif  Tıp Uzmanı Hüseyin OGAN, Prof. Dr. Avni ÇAKICI ve Kiev Üniversitesi öğretim görevlisi Nuravan MUSTAFAYEV başkanlığındaki birçok akademisyen tarafından geliştirilmiş olan bağışıklık sistemini yükselten gıda takviyesi ürünleri ve hakkında birçok klinik çalışmalar bulunan Ganoderma Lucidum (Reishi Mantarı) ham maddesi ile üretilmiş olan sağlıklı kahve ve çay ürünlerini tüketiciye ulaştırmak amacıyla 2015 yılında Ogan Ltd. Şti. çatısı altında kurulmuştur.
Misyonumuz: Sağlıklı gıda takviyesi ve içecekler üreten, iş alanlarında önemli yatırımlar yapan uluslararası bir Türk şirketi olarak tanınmak, müşterilerle güçlü ortaklıklar kurabilmek, sürdürülebilir ve istikrarlı kazançlar sağlarken çalışanlarımızın, toplumumuzun ve tüketicilerimizin sağlığına itibar etmek, kurumsal sosyal sorumluluk yükümlülüklerimizi yerine getirerek  çevreye saygılı bir şirket olarak faaliyet göstermektir.
Vizyonumuz: Tüketicilerimizi, müşterilerimizi, çalışanlarımızı her zaman  memnun eden ve yüzünü güldüren lider bir şirket olmaktır.

Bitkisel karışımlardan takviye amaçlı ürünler üretmekte ve bizim gündelik hayatta kullanabilmemiz için sunmaktadır.

Site Güven Verici mi:

Sitenin firma olması ve ürün yelpazesinin gündelik hayatta kullanılabilir olması bizlere yüz güldürücü olmuştur. Olaya network mantığıyla bakmazsanız ürünlerinin sağlıksal ve kullanışsal olmasından ötürü firmaya bayi olmasanız dahi alıpta gayet kullanabilirsiniz. Network yani bayilik alınca sizde satarak para kazanıyorsunuz. Aslında bu tarz network işlerini hiç sevmem arkadaş tavsiye edince inceledik ve zaten ürünleri alıp kullanacağım mantığıyla giriş yapmıştık. Ürünlerini incelediğimde Reishi mantarı ile spirulina ilk dikkatimi çeken ürünleri oldu. Pubmedde yaptığım araştırmalarda hakkında bir çok yayın olduğunu gözlemledim.

Spirulina 8 elzem aminoasit içeriyor takviye olarak kullanılabilir. Reishi mantarının özelliklerini bilmeyen kalmamıştır diye düşünüyorum.

Ürün yelpazesinde bitkisel çaylar,kahveler,el-yüz bakım kremleri,takviye haplar,şampuan,sabun,diş macunu vb. mevcut.

Kataloklarını inceleyebilirsiniz.

İLGİLİ  Radiologic Anatomy

Kayıt:

*Artık ilgilenmemekteyiz sadece bilgilendirme amacıyla paylaşılmıştır.