Sıfırdan daha kapsamlı yazılmıştır. Yeni güncellemeler sadece bu versiyon için yapılacaktır. Daha çok kişiselleştirme içermektedir. Program sürekli güncelleştirilmeye müsaittir.

182 adet acil reçeteleri, 180 adet poliklinik reçeteleri, 374 adet prospektus (muadil ilaçlarla birlikte daha fazla),345 hastalık, 19 adet klinik bilgiler, 20 adet yoğun bakım bilgisi ve laboratuvar notları bulunmaktadır.

*Dermatoloji (resimli) – Dahiliye – Kardiyoloji (resimli) – Kalp ve Damar Cerrahisi – Çocuk Psikiyatrisi – Psikiyatri – Genel Cerrahi – Enfeksiyon – Fizik Tedavi – Pediatri – Kadın Doğum – Ortopedi – Kulak Burun Boğaz -Nöroloji – Üroloji (15 bölüm) poliklinik bölümleri içerisinde hastalıklar ve reçeteler yer almaktadır.

*Tanı ve tedavi yöntemleri, endikasyonlar, Dozlar, eşdeğer ilaçlar, , etken maddeler,barkod numaraları, ilaç fiyatları, klinik bilgiler/notlar, yönetmelikler bunları arama pratikliği ve paylaşma özelliğiyle sizlere sunulmuştur.

* Resimli içerikler sayesinde gerek dermatolojik gerek ekg yorumlama gerekse direkt grafi yorumlama da sizlere fikir sahibi edinmenizi sağlamayı amaçlamaktayız. Hemde öğretici olduğumuzu düşünüyoruz. Tıp fakültesi öğrencisi iseniz sizinde bu yolda elinizin altında bulundurmanız gerektiğini düşünüyoruz.

*Piyasada bulunan ilaçlar ilaç firmaları da belirtilerek programda yer almışlardır.Hekim arkadaşlarımın anlık aklına gelmeyen orderlari program sayesinde akıllarına getirmeleri cok daha kolaylaşacaktır. Tamamen bilgi amaçlıdır.

* Pratisyen hekimler, Acil hekimleri, aile hekimleri, uzman doktorlar, yoğun bakımda çalışan hekim arkadaşlar ve eczacı arkadaşlar için bulunmaz ve pratik bir programdır. Program tamamen bilgi amaçlıdır. Yazacağınız ilaçlar sizin klinik deneyiminize ve tıbbi bilginize göre şekillenir.

Özellikler
* Favori kısmına istediğiniz hastalık/orderları ekleyebilirsiniz.
* Kişisel notlar ekleyebilirsiniz.
* Ayarlar kısmından font boyutunu değiştirebilirsiniz.
* Resimlerin üzerine tıkladığınızda büyütebilirsiniz.
* Paylaşma (istediğiniz platformda bilgileri paylaşma)
* Arama (tüm bölümlerde ayrı ayrı arama özeliiği)

Püf Noktalar:
Eklenmesini istediğiniz ilaç,hastalıkları bizlere iletiniz.
Programın üst tarafındaki logoya “Reçete Defteri yazısına” tıkladığınızda sizi anasayfaya yönlendirir.
Ayarlar kısmından detaylı püf noktalara bakmayı unutmayınız.

İLGİLİ  Yenilikler güzeldir!

*Program her geçen gün güncellenmektedir eksik ilaçlar hastalıklar eklenmektedir.. Güncellemeleri de indirmeyi mutlaka unutmayınız. Aynı anda tüm bunları içeren başka program şu an için piyasada yoktur. İnternet gerektirmez.İletişim formunu kullanarak öneri,istek,eleştiri mesajınızı bizlere iletebilirsiniz.

Yasal UYARI
‘Programı indiren herkes doktor olduğunu kabul ederek indirmektedir. Reçete Defterin’deki tüm ilaçlar hiç bir kimseyi bağlamayacak ve kendi rızanızla yazarken örnek teşkil etmesi için yardım almak maksatıyla oluşturulan reçetelerdir. Hiçbir şekilde programı hazırlayan bizler herhangi birşeyden sorumlu değiliz. Tüm herşey kullanıcının sorumluluğundadır. Doktor olmayan arkadaşların kullanması kesinlikle yasaktır. Programı kullanıyorsanız doktorsunuz demektir. Bu uygulamayı indiren herkes bu şartları kabul etmiş sayılır. Uygulamamız sadece sizlere fikir vermesi için hazırlandığını unutmayınız.
“Doktorum ve programı kullanırken teşhis/tanı/tedavi koymadaki tüm sorumluluk bana aittir” , “Doğabilecek herhangi bir sorun/problemden programı hazırlayanlar sorumlu tutulamaz” diye kabul ettiğiniz için programı indirmek ve kullanmak istediğinizi onaylamış bulunuyorsunuz.’
Teşekkür ederim.Tüm hekim arkadaşlarımın faydalanması dileğiyle…
Dr. Erkam CAYMAZ

Android İndir

IOS İndir